Vedbæk SkytteforeningSøllerød Skytteforening startede i 1910 som Vedbæk Skytteforening, der holdt skydeøvelser med riffel i baggården til det daværende Vedbæk Hotel.

Der findes mange forskellige skyttesports discipliner og Søllerød Skytteforening har altid været aktiv i mange af dem både med pistol og riffel. Idag træner vi i klubben i mange programmer indenfor både baneskydning og terrænskydning med de fleste våbentyper. Søllerød Skytteforening er medlem af Dansk Skytteunion (DSU), Danske Gymnastik & Idrætsforeninger (DGI) og Dansk Sportsskytte Forbund (DSF). Nyere skydeprogrammer som kombipistol, tjenestepistol og IPSC er ved at vinde indpas, og vi forventer også at gøre os gældende indenfor disse grene af skydesporten. 

På vores faste baneanlæg i klubben skyder vi mest med luftvåben på 10m/15m afstand eller pistol/riffel standard .22 kaliber på 15m afstand. Vi har også 25m bane til standard pistol og grov pistol til præcision eller duel på vores duel pistolanlæg. På vores pistolanlæg kan vi også træne TjenestePistol på 12,5m aftstand.

Klubbens medlemmer deltager også ofte til terrænskydning, som foregår i åbent terræn på Hanebjerg eller Kalvebod. Der skydes på skiver af varierende farve/størrelse/form på forskellige afstande. Læs mere her..

 For flere oplysninger skal du være logget ind som aktiv medlem af Søllerød Skytteforening.